Verrassende Ontmoetingen: netwerkbijeenkomsten eindelijk weer live!


Snak jij er ook naar om weer eens andere ondernemers live te ontmoeten? Ben je wel klaar met online netwerkbijeenkomsten en ben je toe aan het ‘échte netwerken’ – met inhoud? Dan zijn onze Verrassende Ontmoetingen- bijeenkomsten iets voor jou. Op 25 maart was de aftrap van een reeks inspirerende bijeenkomsten. Live, coronaproof én met een bijzondere gastspreker…


Het vroeg wat van onze creativiteit en het kostte wat extra inspanning, maar wat was het fijn om weer voor het eerst sinds de coronacrisis live bij elkaar te komen. Acht Helmondse ondernemers luisterden tijdens deze eerste bijeenkomst van 2021 ademloos naar het persoonlijk verhaal van oud-wethouder en directeur van Ergon Yvonne van Mierlo. Via een carrouselmodel kon iedere deelnemer tijdens de borrel na afloop nog even persoonlijk napraten met Yvonne. En natuurlijk ook was er ook ruimte om te sparren met de andere ondernemers. Nieuwe connecties werden gemaakt en bestaande connecties werden versterkt. En met succes:


‘Inspirerend en motiverend, fijn om te netwerken en inzichten op te doen’

‘Ik werd echt in het verhaal gezogen en durfde bijna geen vragen te stellen om het verhaal
niet te onderbreken’

‘Ik had graag nog wat langer met de overige deelnemers gesproken’

Er staan dit kwartaal nog vier mooie bijeenkomsten op de planning!
Heb je ook behoefte aan live contact met andere inspirerende ondernemers? Komend kwartaal delen weer vier nieuwe gastsprekers hun persoonlijk ondernemersverhaal ‘recht uit het hart’. Wil jij graag de bijeenkomst met Ellen van Heugten, Laurens Swanenberg, Elke Donker, of Joyce Klumpers bijwonen? Meld je dan nu aan.