Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling.

‘Bijzonder hoe het jullie lukt om ons steeds weer aan het denken en aan het werk te zetten’

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling. Toch zijn veel ondernemers vooral praktische mensen. Echte doeners die je niet lastig moet vallen met te veel leesvoer, uitgebreide theorieën en tijdrovende huiswerkopdrachten. Hoe zorg je ervoor dat bezig zijn met je ontwikkeling niet alleen leerzaam, maar ook leuk is?


Het is voor ons elke keer weer een uitdaging: de deelnemers van het Leerbedrijf voor Ondernemers verrassen met afwisselende werkvormen. De inhoud van het programma staat natuurlijk als een huis. Alles wat nodig is voor de ontwikkeling van je ondernemerschap, op persoonlijk en bedrijfsmatig vlak, komt aan bod. Denk aan onderwerpen als je bedrijfsmodel, businessplan, marketing- en verkoopplan en de managementcyclus. Het unieke van ons programma zit hem echter in de manier waarop we met die inhoud aan de slag gaan.

Praktisch programma

Vanaf de start zorgen we ervoor dat de deelnemers vooral met elkaar aan de slag zijn. Theoretische modellen hebben we vertaald naar praktische opdrachten en oefeningen. Zodat je nieuwe inzichten en vaardigheden meteen kunt toepassen in je eigen situatie.
Daarnaast is in het programma ruimte ingebouwd om de unieke kwaliteiten van iedere deelnemer in een veilige omgeving zichtbaar te maken en daarmee te experimenteren. Zo leer je optimaal van elkaar en maken we gebruik van de aanwezige expertise van de deelnemers en kunnen we elkaar nog succesvoller maken.

Humor en gezelligheid
Door het hoge tempo dat we tijdens de bijeenkomsten hanteren, lijken de dagen om te vliegen. Dit in combinatie met humor en gezelligheid op z’n tijd maakt dat het programma niet alleen zinvol is, maar ook leuk. Zo ontstaat bij elk leerbedrijf een hechte groep van ondernemers die elkaar ook tussen de ontwikkeldagen door én na afloop van het programma blijven opzoeken.

Aanmelden?
Kan jouw ondernemerschap wel een boost gebruiken? Na de zomervakantie, in september, starten we weer met nieuwe groepen. Meld je gerust aan. Lees meer.