Netwerken met Inhoud!

De Verrassende Ontmoetingen dienen een duidelijk doel. Wij willen de Brainportregio Helmond – De Peel  economisch versterken, zodat we de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen treden. Daarbij gaat het vooral om de ondernemers binnen de regio met elkaar te verbinden. Om dit te bereiken, is het essentieel om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. De Verrassende Ontmoetingen bieden de mogelijkheid om duurzame relaties op te bouwen en meer samen te gaan werken. Hierbij staat de relatie voorop; de business volgt vanzelf.

Waarom Verrassende Ontmoetingen?

Ondernemen leer je niet in de schoolbanken, maar in de praktijk. Toch bestaat er wel degelijk een ‘leerschool’: dat zijn de ervaringen van andere, gelijkgestemde ondernemers. In de regio Helmond – De Peel zijn volop pareltjes te vinden: constructieve ondernemers, die bereid zijn om hun kennis en ervaring met anderen te delen. Daarom is de kennis en kunde, die nodig is om succesvol te groeien en jezelf en je onderneming te ontwikkelen, letterlijk op de hoek van de straat te vinden. Cor van de Waterlaat heeft in 2016 de Verrassende Ontmoetingen opgericht om een platform te ontwikkelen waar de ondernemers in de regio Helmond elkaar kunnen ontmoeten en tegelijkertijd van elkaar kunnen leren. Met de Verrassende Ontmoetingen gaat hij dus een paar slagen dieper dan de gebruikelijke netwerkclubs, waar met elkaar zaken doen en gezelligheid centraal staan.

Elkaar ontmoeten, kan op vele manieren. Wij organiseren twee ontmoetingsvormen: inspireren en sparren.

Inspireren & Ontmoeten

Ondernemen is meestal een kwestie van hard werken en lange dagen maken. Juist omdat het om een continue inzet vraagt, is nieuwe inspiratie vaak welkom, Precies daarom organiseren wij ontmoetingen waarbij een ondernemer zoals jij, zijn of haar persoonlijke ondernemersverhaal in een kleine groep met gelijkgestemde ondernemers deelt. Vertelt over goede en minder goede ervaringen. Over keuzes, oplossingen en leermomenten. Recht vanuit het hart. Persoonlijke verhalen die de gevoelige snaar raken en je aan het denken zetten.

Sparren & Ontmoeten

De meeste ondernemers moeten elke dag zelf de kar trekken. Hoe prettig is het dan om met enkele andere entrepreneurs – in een vaste of wisselende groepssamenstelling – bij elkaar te komen en een ondernemersvraag uit de praktijk te bespreken? Om eerlijke, onafhankelijke feedback te krijgen én te geven? Precies. Dat is heel prettig! Bovendien blijken deze bijeenkomsten ook nog eens sterk verbindend te werken.