De tijd staat even stil… in een stroomversnelling

De tijd vliegt. Een jaar geleden werden we overvallen door de lockdown en kwamen enkele begeleidingsopdrachten ‘on hold’ te staan. Al snel ontstond het idee voor het Leerbedrijf voor Ondernemers en voor we het wisten waren we aan de slag met de eerste groep ondernemers. Nu, een jaar later, hebben we de tweede groep deelnemers op hun ondernemerspad geholpen en is het programma doorontwikkeld voor opvolgers in het mkb-familiebedrijf. Tijd om even stil te staan bij al het moois dat op ons pad is gekomen.


Wat is het toch fijn om andere ondernemers live te spreken. Samen te praten over wat je bezighoudt, waar je staat, wat je wil bereiken en waar je trots op bent. We genieten van de persoonlijke verhalen van andere ondernemers. Daar leren we van.

Samen ondernemen
Zelf zijn we ook heel wat wijzer geworden: we weten dat we samen succesvol kunnen ondernemen, dat we een team vormen met ieder een eigen rol en met eigen taken. We weten dat we samen een uitstekend en uniek product kunnen ontwikkelen en dat we een groep ondernemers kunnen ‘draaien’. En het belangrijkst: we beleven er plezier aan en halen er voldoening uit.

Ondernemen is een mooie, spannende reis waarin we andere ondernemers ontmoeten op ons pad. Om samen op te trekken als dat past en weer ieder onze eigen weg te gaan als dat beter voelt.


Inspirerende werkplek
Sinds half december zijn we gevestigd op de Brainport Human Campus. Een bewuste keuze: de campus biedt niet alleen een inspirerende werkplek, maar ook – en vooral – de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. Ondanks de lockdown ontvangen we bijna elke dag gasten. Geen grote groepen, maar inspirerende individuen voor persoonlijke 1-op-1-gesprekken.


Binnenkort is ook de tuin aangelegd en krijgen wij het mooiste uitzicht van de hele campus. Lekkere koffie en thee hebben we ook, dus als je zin hebt om binnenkort eens een kijkje te komen nemen, laat het ons even weten. Dan plannen we een afspraak.