Samen ontwikkelen, samen ondernemen

In eerdere blogs vertelden we over onze activiteiten en onze planning voor de komende maanden. Over de keuze om ruimte te creëren in onze agenda’s voor zaken die er écht toe doen. De agenda’s lopen vol en we willen voorkomen dat we steeds harder gaan werken, dat de waan van de dag leidend wordt en dat we alleen nog maar in ons bedrijf aan het werk zijn in plaats van aan ons bedrijf. Want daar worden wij niet (werk)gelukkig van… Maar hoe maken wij die keuzes?

Prioriteitenmatrix
Om onze prioriteiten te stellen, maken we gebruik van een handig en praktisch model: de prioriteitenmatrix. Dit hulpmiddel helpt je om de juiste prioriteiten te stellen. Door onderscheid te maken tussen wat voor jou en je bedrijf belangrijk is én wat urgent is (en wat juist niet).

Voor iedereen anders
Prioriteiten zijn heel persoonlijk. Misschien ben je stiekem wel een beetje ‘urgentieverslaafd’. Dan geeft het je een kick om altijd ‘aan te staan’, lekker druk bezig te zijn en van het een naar het ander te hollen. In dat geval kan het helemaal niet goed voelen om nu stil te staan. Ons advies? Geniet bewust van de drukte en de kick. Wil je wel wat meer rust en ruimte in je ondernemerschap? Dan weten wij wel – als ervaringsdeskundigen – hoe we je daarbij kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.