Eindelijk weer live!

Hoe fijn is het om weer met gelijkgestemde ondernemers samen te komen en te sparren over actuele thema’s en vraagstukken!? Iets dat het beste werkt als je bij elkaar aan tafel zit en elkaar recht in de ogen kunt kijken. Goed nieuws, we kunnen eindelijk weer live met de netwerkbijeenkomsten van Verrassende Ontmoetingen.


Veel netwerkclubs zijn weer gestart met hun bijeenkomsten. En ook wij beginnen weer. Nadat we het afgelopen half jaar voorzichtig en op beperkte schaal inspiratiebijeenkomsten hebben gehouden, pakken we na de zomervakantie de draad weer op. Op dit moment zijn we druk bezig met het benaderen van gastsprekers. Ondernemers die op ons verlanglijstje staan om hun persoonlijk ondernemersverhaal te delen tijdens één van onze inspiratiebijeenkomsten. Wie dat zijn houden we nog even voor ons, maar de data van deze bijeenkomsten hebben we al vastgelegd en vind je in ons activiteitenoverzicht.

Maandelijkse sparringbijeenkomsten op een inspirerende locatie
Naast onze inspiratiebijeenkomsten starten wij in het najaar met vaste groepen van minimaal 4 en maximaal 8 gelijkgestemde ondernemers om met elkaar te sparren. Ondernemers die een klik met elkaar hebben en een diepgaand gesprek willen aangaan over wat hen bezighoudt. Die gedurende anderhalf uur met elkaar in gesprek gaan over een actueel ondernemersthema, op gestructureerde wijze begeleid, zodat iedereen er wijzer van wordt. Na afloop is er een informele nazit met een hapje en een drankje. En dit alles op een inspirerende locatie in Helmond.

Aansluiten?
Interesse om aan te sluiten? Neem gerust contact met ons op.