Helmond Start: Niet lullen, maar poetsen

Op woensdag 6 oktober gaf wethouder Serge van de Brug het startschot voor Helmond Start, hét platform voor startende ondernemers in Helmond. Negen ondernemers hebben daarvoor input geleverd door afgelopen voorjaar deel te nemen aan het Leerbedrijf voor Ondernemers.

Wij zijn apetrots dat het businessplan, dat met en door deelnemers van het Leerbedrijf is gemaakt, daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Samen met Ellen van Schijndel van Gemeente Helmond, heb ik als startcoördinator een steentje bij mogen dragen. Dinsdag 9 november vindt de eerste bijeenkomst plaats.

Groot succes
De lancering van Helmond Start was een groot succes:

Tijdens het leerbedrijf heb ik mijn ‘lijstje-namen’ kunnen uitbreiden. Nu Helmond Start van start gaat hoop ik mijn netwerk nog verder te kunnen uitbreiden.

Chris Vinke – Deelnemer Leerbedrijf voor Ondernemers 2021

Je moet je thuisfront meenemen in je ondernemersavontuur. Maar deel het ook met (ondernemende) vrienden. Tijdens het Leerbedrijf voor Ondernemers heb ik veel kunnen delen en terug gekregen. Misschien was de belangrijkste tip voor mij; focus en creëer tijd. Tijd om te investeren en verder te kijken. Hierdoor kun je groeien. Ik heb inmiddels 3 vacatures op staan!

Pero Swinkels – Deelnemers Leerbedrijf voor Ondernemers 2021