Het stimuleren en vormgeven van ondernemerschap.

Het is de rode draad in alles wat wij doen met Verrassende Ontmoetingen. Ondernemerschap is niet alleen iets van zelfstandig ondernemers, van zzp’ers en mkb’ers. Ook van mensen in loondienst wordt (steeds meer) ondernemerschap gevraagd. Denk aan duurzame inzetbaarheid, een leven lang ontwikkelen en werkgeluk. Met het ontwikkelprogramma van het Leerbedrijf voor Ondernemers gaan we hier dieper op in.

Ontwikkelprogramma
Zeker in een krappe arbeidsmarkt is het van belang om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Werkgevers stellen zichzelf de vraag; hoe kan ik mijn mensen binden en boeien? Hoe kan ik het beste uit mijzelf en mijn mensen halen? We krijgen dan ook steeds vaker de vraag van werkgevers of we met Verrassende Ontmoetingen iets voor hun medewerkers kunnen betekenen. Met het ontwikkelprogramma van het Leerbedrijf voor Ondernemers hebben we een stevig fundament in handen om deze werkgevers iets te bieden. Momenteel werken we aan de doorontwikkeling van ons – zoals we het nu nog even noemen – Leerbedrijf voor Ondernemerschap. Kern van onze onderscheidende aanpak daarin is en blijft: leren met en van elkaar en gebruik maken van elkaars kennis en ervaring.

Zelf ondernemerschap stimuleren of vormgeven?
In het eerste kwartaal van 2022 starten we het eerste Leerbedrijf voor Ondernemerschap. Wil jij ook je eigen ondernemerschap of het ondernemerschap van je mensen stimuleren en verder ontwikkelen? Vertel ons wat je bezighoudt en we onderzoeken samen of en hoe het Leerbedrijf je verder kan helpen. Neem gerust contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een verkennend gesprek.