Leerbedrijf voor Ondernemers: deelnemers aan het woord.

Als oprichters van Leerbedrijf voor Ondernemers zijn we natuurlijk apetrots op onze onderneming. Want tja, ‘Wij van WC Eend…’. Toch laten we het liefst onze deelnemers voor ons spreken. Het gaat tenslotte om hen. En omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden vind je hier een sfeerimpressie van de afgelopen twee edities. Zoals je ziet: het plezier spat ervanaf. Dat het programma ook inhoudelijk zoden aan de dijk zet, blijkt wel uit de enthousiaste reacties van deelnemende ondernemers:

‘Inspirerend en verrassend, de groep is fijn, open en vertrouwd’

‘Een leuke groep mensen met hetzelfde doel: met plezier ondernemen’

‘Ik heb genoten van de openhartigheid en ruimte om elkaar te zien en horen’


Locatie gezocht
Voor de komende twee edities van ‘Leerbedrijf voor Ondernemers’ die in juni gepland staan, zijn we nog op zoek naar een geschikte locatie waar we veilig en coronaproof kunnen ontwikkelen en ondernemen. Ken je een dergelijke locatie? Laat het ons gerust weten.

‘Ik heb de bijeenkomsten als heel waardevol ervaren. Bijvoorbeeld door het een-op-een-gesprek dat ik had om mijn waardepropositie goed te bepalen. Ik heb zakelijke knopen door kunnen hakken en het sparren met de anderen over waar ik zakelijk gezien tegenaan loop is heel zinvol’


Aanmelden

Wil jij komende zomermaanden met andere gelijkgestemde ondernemers een stuk wijzer worden en je ondernemerschap op een fijne manier ontwikkelen? Meld je dan aan voor ons Leerbedrijf voor Ondernemers.